Friday, 30 March 2012

assalamualaikum ..

da lama tak post kat blog nyh .. rindu lahh
today i feel good ..
nak tau kenapa ???
ermmmm ,, aku pun tak tahu .. 
kali kedua aku bergaduh dgn kwn aku ..
tp kali nyh aku tak layan die sebab aku termakan cerita ckgu aku pasal die ..
nak cerita ke ???
tak maulah ...
aku da tanak dengar lagi dah ...
kenapa lah die nak rosakkan hubungan aku dgn kawan aku ..
sebab die benci kawan aku .. dengan aku aku seklai kne benci kwn aku sendiri
pastu die boleh jaja cerita tak betol die kt satu sekolah ...
heyyy come on lahhhh ...
aku tak taulah kenapa semua org sayang sgt kat kau 
sebab kau tu SWEET TALKER 
mulut manis ... pandai amek hati
tapi hati kau busuk 
aku de penat lah nak kne berlakon suka kat kau 
aku haraplah yang kau akan dpt balasan nyer ...
betol ckp kwn aku ..
kau tak matang
saiko agaknyer la kau nyh ....



hurmmm .. kpd yg laen .. mentang mentang aku bendul .. takyah lah nak menipu sgt 

0 comments: