Wednesday, 29 February 2012

astaghfirullahalazim ...

hmmm ,, assalamualaikum
hari ni aku moody gile
sbb
aku kene 
LEMPANG !!!!!!!
perghhh !!! dgn ckgu aku ..
not my teacher pown ...
alasannye sbb die kate aku melawan ..
wallawehhhh !!
kau tak knal aku pastu kau nak kata aku melawan ...
kalau kau nak tau ,,
dgn semua ckgu aku buat berckap cmtu ..
itu mmg style aku 
yg kau nak terasa sgt tu knapa ???
kau kate aku berlagak ??
pastu kau dgn bangganya ckp yg kau ade MASTER
AAK ???
patutlah semua budak angin dgn kau ..
baru aku tau sebabnyer ...
eeee ,, kalau ikutkan baran aku
mmg sah muka die aku baling dgn kerusi yg die baling td ...
tp patkal lah die ckgu ..
aku pun sdg bersabar ....
lau tak da takde muka tau tak 
sabar sue sbar ...
kwn kwn kau pun menyokong kau ...
mmg ckgu tu yg tak diketahui perangai nyer ...
sabar ......
 
 

Sunday, 19 February 2012

hari sedih

huhu ,,, 
assalamualaikum...
dear readers (takde pun)
aku tgh rasa sedih sesangat nyh..
why ?? why ?? why ???
knapa awak buat saya mcmne ???
knpa awak buat saya mcm ne ??
hak elehhh da macam cter yg kt samarinda tuh ...  "jujur aku dayus"
knap aku cmne ??
ne semua pasal lelaki impian aku ,, cewahhhhh !!!
yg baik baik dpt tittle couple .. knap lah die nak reverse balik jd TTM ???
(teman tapi mesra)
why ??
penat je aku dok usha die ...
bila da dpt aku rasa happy giler ,, tp tak lama..
kalau tak ready knp terima ???
knp approve??
die yg tnye aku nak ke tak jd kapel die...
lastly die yg buat cmne ...
aku tacing !!!!!!!!!
dlm otak cume bertnya 
knp ??
knp ??
KENAPA ????
tak pe lah ... die nak pekse kannnn
aku pun tanak paksa die ...
let him be
tp hanya satu yg saya nak awak tau ...
saya tetap sayang awak walau ape yg terjadi ...
sehingga saya jumpa org sehensem JANG GEUN SUK
baru saya berubah hati ...


*melalut

Saturday, 11 February 2012

nasib nasib nasib ....

assalamualaikum ,,,, 
entry kali ni agak marah ,, so jgn trkejut lah 
aku nak story lah sikit ,, 
ni haaa kt sekolah aku nyh ade sorang ckgu .. sekarang nih da jd ckgu bi aku lah ..
dr akhir tahun lps lah aku dgn ckgu da berhubung melalui fb ...
aku oke je dgn die ,, aku mmg suka style die yg rapat dgn budak budak ...
aku hormat kan die ..
ok fine ...
tetiba ... dalam sekelip mata je aku dh mula curiga dgn perangai ckgu nyh ..
tetiba ckp aku bocor rahsia die ngutuk org ..
what theeee ???
aku agak terkejut jugak ,, tp aku chil lg ,, mybe die just tnye je ..
pastu die ckp ade pulak org yg knal aku ckp kt die yg aku jenis yang suka bocor rahsia org ...
wehelllooooo ,, spe lah yg report tu kan ,,,
msty die dalam kalangan kwn aku jugak ,, ye lah ( da lama knal aku )
msty la kwn kwn aku jugak ...
tp wei ... tolong sikit ea ,, kalau nak ftnah tu ftnah lah yg baik baik skit ...
ni takkk ,, aku nyh mmg kecoh tp aku tak de lah nak bukak aib org ..
kalau aku da gatal mulut sgt nak bongkar rahsia org ... aku akan tnye tuan punya rahsia dlu ..
kalau die ta kasi aku tak bgtau ..
tu lah yg org salah paham agaknya ...
ckap aku nyh suka sebar rahsia org ..
walaupun aku tak tahu sape org nyer
tp igt ,, sepandai pndai tupai melompat akhirnya jatoh jugak ...
aku doakan lah spe yg sebok memfitnah tu tak senang hidup ,, 
die tgh bljr lg kan ?? aku doakan lah die susah nak bljr..
n untuk org yg suke dgr dan percaya ckp org ,,
better dgr penjelasan 2 belah pihak ..
kite tak tau org yg mengadu kt kite tu suke ke tak dgn org yg die ftnah tuh...
so jumpa dpn dpn ,, tak yah lah nak ckp blkg blkg ,,,
n lg satu ... setiap manusia tu tak sempurna ..
so kalau da tau diri tu tak sempurna ,, tak payahlah nak memebenci sgt dgn org laen ..
aku ade pegang banyak rahsia org ... 
kalau aku nyh jenis yg sebar rahsia org ,, mcm ape yg ckgu aku tu ckp ..
aku sebarkan je spe die yg sbnr ...
aku tak ugut .. tp kau nak tgok perangai aku kan ..
maen tuduh tuduh pulak tuh ... 
k fine ... kalau aku da hantu dgn kau ..
kau takkan ade ruang nak sorok muka kau kalau aku bukak cerita AIB kau ...

jaga skit ea ... kalau tak kenal aku ,, cube knal aku .. bukan trus nak menuduh aku ...
HAHA kau TERASA ???
mmg kau pown .. !!!!

Friday, 3 February 2012

sahabat ku ...

sob sob sob ...
hari nyh ,, mggu nyh ,, bulan nyh ,,
aku akan dapat rasakan ape itu rindu yang sebenarnya ...
kawan baik kesayangan aku akan berpindah ke MRSM Pangkalan Chepa..
jauh kan ???
tp nak wat cmne ,, die nak menuntut ilmu .. takkan aku nak larang pulakkk
ape yang aku boleh tentang SI DIA YANG SPECIAL 
die mmg special untuk aku ... seorang yang penyabar ,, periang ,, baik hati ,, pemalu ,, pendengar yang setia ,,pengubat duka ,, ketua tingkatan yg bertanggungjawab dan yang paling aku sayang ialah die
 KAWAN YANG SEJATI
bg aku takkan ade yg bole gantikan dia di sisi aku ...
die yang selalu dengar keluhan aku ,, dengar cerita cinta aku ,, dengar kemarahan aku ,, dengar semua lawak bodoh aku ,, 
die ade ape yang org laen tak de ... 
aku tak dpt bayangkan dia tak de kt sisi aku ,,
spe yang nak temankan aku balik ?? siapa nak temankan aku tepon mak aku ?? spe yang nak aku kongsi segalanya ?? spe yang nak bg jwpn untuk keje umah aku yg tak siap ?? 
siapa ?? SIAPA ??
walaupun die selalu jd tempat untuk aku mengamuk ,, tp die ta pernah kecik hati pun dgn aku 
die mmg special ...
tp seperti org yg selalu ckp ,, 
SETIAP PERTEMUAN AKAN ADA PERPISAHAN
aku akan jumpa perpisahan tu ...
perpisahan yg agak lama bg aku ;...
aku akan merinduimu sentiasa kawan ...
aku nak kau tahu .. 
KAU LAH KAWAN AKU YANG TERBAIK ..
KAU LAH PENDENGAR AKU YANG SETIA ...
KAU TAKDE GANTINYA 
AKU AKAN DOAKAN KEJAYAAN KAU KAWAN ...





#mood :sedih ,, menangis ,, terkilan ,, ralat ,, kecewa ,,#